Rólunk

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás, mely 2002-ben Szivárvány-Pack Bt.-ként alakult, hogy dísztasak gyártással és papír-írószer kereskedelemmel foglalkozhassunk.
Az igényekhez igazodva 2010-ben alakult át Sittim Gold Kft-vé, mivel eddigi kis-és középvállalkozások kiszolgálása mellett munkánkat kiegészítettük importőri tevékenységgel is.
Több mint 10 éves partneri kapcsolataink a kölcsönös bizalomra és hűségre épültek, mely cégünk alapvető működését is meghatározza. Termékek igényes előkészítését, vevőcentrikus hozzáállásunkat mindig kiemelték partnereink, és bízunk benne hogy az új partneri kapcsolatokban is helyt tudunk állni. Időközben elérkezett az idő, hogy a magánszemélyeket is kiszolgáljuk, reményeink szerint hasonló sikerekkel, mint az eddigi munkánk során tapasztaltuk. 
Saját raktárkészlettel és szezonális ajánlatainkkal, mindig megtalálhatod az éppen keresett termékeket. Árainkat és díjmentes házhozszállítás értékhatárát igyekszünk alacsonyan tartani, hogy Neked minél kevesebb költségbe és fáradságba kerüljön az adott termék megvásárlása.

Mikor nálunk vásárolsz, magyar vállalkozást, és családokat támogatsz.
Köszöntünk a honlapon, jó nézelődést és vásárlást!

Sittim Gold csapata